Pariază pe cornere, pariază cu șanse mari de câștig!

Jany 8, 2020
Lovitura de colț

Loviturile de colț sau cornerele sunt faze fixe care pot genera câștiguri demne de luat în calcul oricărui parior. Sunt unele dintre cele mai accesibile opțiuni de pariere pentru jucători (începători sau profesioniști). De aceea, ți-am pregătit o listă cu cele mai bune case de pariuri sportive unde poți plasa pariuri pe cornere. Vei avea ocazia de a-ți testa abilitățile jucând la unele dintre cele mai importante agenții online. Înregistrează-te acum și încearcă-ți talentul de parior!

De ce să pariezi pe cornere?

Spre deosebire de pariurile pe goluri, cele pe cornere pot genera câștiguri mai rapide. În plus, cornerele sunt faze fixe cu un important rol în marcarea golurilor, așa că poți “împușca doi iepuri dintr-o lovitură”. Numărul opțiunilor este ridicat, dintre acestea remarcându-se pariul pe numărul de cornere, Over/Under, în prima/a doua repriză, pe numărul de cornere al fiecărei echipe sau pariuri cu handicap.

Unele agenții online îți oferă chiar posibilitatea de a plasa pariuri pe echipa care atinge un anumit număr de cornere. Șansele de a indica în mod corect câștigătorul sunt mai mari decât în cazul echipei care marchează prima un anumit număr de goluri. Este una dintre cele mai profitabile modalități de a obține profit la pariurile sportive.

Strategiile sunt mult mai ușor de aplicat în acest caz. Ai la dispoziție statisticile oferite în timp real de operatorii de pariuri. Așa îți va fi mult mai ușor să-ți atingi obiectivul. Tot ceea ce trebuie să faci este să le studiezi. Vei afla care este media cornerelor acordate în favoarea sau contra unei echipe. Îți poți ajusta strategia și-n funcție de stilul de joc al unei echipe (în mod normal, un stil ofensiv va genera mai multe cornere).

Alegerea unei agenții online cu pariuri sportive pe cornere

Fiecare platformă apreciază în mod diferit acest tip de pariuri. Unele oferă cote mai ridicate, în timp ce altele preferă să mizeze pe alte opțiuni de pariere. Noi am selectat doar acele site-uri care se axează pe pariurile pe cornere într-un mod foarte serios. De aceea, vei observa că numărul opțiunilor dedicate acestui tip de pariere este mult mai mare decât la alte branduri.

În procesul nostru de selectare am luat în calcul și alte caracteristici:

  • Dacă se acordă pariuri gratuite – freebet-urile sunt importante pentru jucători pentru că înseamnă bani în plus, pe care îi pot folosi la pariuri. Mai mult decât atât, pentru un jucător începător reprezintă o oportunitate de a învăța cum se pariază și cum funcționează o platformă de pariuri fără să piardă bani;
  • Dacă există bonus de bun venit și care sunt condițiile de rulaj – bonificațiile acordate la început sunt un mod foarte util cu care un parior poate să-și construiască un portofoliu solid de-a lungul timpului. Sumele extra de bani îi ajută pe jucători să poata plasa pariuri fără presiune, așa că, le considerăm extrem de importante pentru orice membru al unei case de pariuri;
  • Dacă există și alte forme de bonificație – programele de recompensare, bonusurile de recomandare, bonusurile cu cash la verificarea contului sau cu banii înapoi contează la fel de mult pentru jucători. Selecția noastră se axează în permanență pe identificarea acelor platforme care îi pot mulțumi pe jucători pe termen lung;
  • Dacă site-urile sunt legale, criptate și își plătesc câștigătorii – aspecte foarte relevante pentru orice nou jucător de pe piață, care își dorește să opteze pentru cea mai bună variantă. Promovăm platformele care sunt licențiate și care le oferă membrilor săi garanția că joacă în siguranță. Mai mult decât atât, site-urile trebuie să fie criptate, ceea ce asigură certitudinea maximă că totul funcționează la parametri calitativi superiori;
  • Dacă există un serviciu de asistență clienți care este fiabil și axat pe oferirea de ajutor jucătorilor – nu de puține ori s-a întâmplat ca jucătorii să aibă nevoie de suport din partea agenției de pariuri și să nu-l primească. Așa că, platformele pe care ți le prezentăm dispun de servicii de asistență clienți care sunt la nivel superior.

Înregistrarea ta pe unul dintre aceste site-uri îți va oferi garantat acces la pariuri pe cornere exact cum îți doreai. Dacă te numeri și tu printre pariorii care preferă să joace cu șanse mari de câștig, atunci îți recomandăm să optezi pentru pariuri pe cornere. Joacă și bucură-te de șanse în plus la câștiguri de top!